Povežite sve ljudske potencijale na jednom mestu!

Kako bi kvalitetno ostvarili i potvrdili svoju ulogu u kompaniji, HR timovi jednostavno moraju da pokažu svoju stratešku vrednost. Naša modularna digitalna rešenja vam omogućavaju da uradite baš to, bez obzira na to da li koristite uslugu obračuna zarada, nagrađivanja, upravljanja talentima i njihovim zapošljavanjem ili samo osnovnu, operativnu funkciju HR-a.

Oslonite se na naše znanje i stručnost stečene na regionalnim i evropskim tržištima. Da biste bili sigurni da ste pronašli odgovarajuću uslugu, nudimo vam u potpunosti modularan pristup. Vi odlučujete kada i kako.

Kontaktirajte s nama!
Croatia Banner

Da li razmišljate i o outsourcing usluzi?

Obračun zarada i upravljanje HR operativom moraju biti u sigurnim rukama.

Izgradnja poverenja i lojalnosti sa zaposlenima počinje kompetitivnim paketom zarade i njenom pravovremenom isplatom - svaki put. SD Worx vam nudi skup rešenja za obračun zarada i nagrađivanje, od korišćenja našeg digitalnog rešenja do potpunog outsourcing obračuna zarada u skladu s nivoom podrške koja vam je potrebna. Da li imate složene zahteve? Naš tim stručnjaka za obračun zarada i vodeće digitalno rešenje u regionu spremni su za izazov - i više od toga.

  Kontaktirajte s nama!
  HRnet Dashboard

  SD Worx vam obezbeđuje potpunu integraciju svih HR aktivnosti u naše modularno digitalno rešenje - HRnet.

  HRnet je kompletno „hire to retire“ digitalno rešenje za upravljanje procesima u Odeljenju ljudskih resursa (HR), razvijeno uz moderan interfejs i responzivan dizajn, koje pruža visok nivo bezbednosti i potpunu usklađenost sa zakonima i propisima.

   Saznajte više

   Poverenje nam je dalo preko 80.000 partnera u svetu. Postanite i vi deo SD Worx porodice!

   UniCredit
   Atlantic
   Galenika
   Siemens
   Addiko Bank
   Unitedgrupa
   MOL Serbia
   Mercator