1. Home>

Fleksibilna rešenja za kompanije svih veličina.

Mi imamo sve što tražite. Od softverske podrške i usluga obračuna zarada do naših digitalnih rešenja za kadrovsku administraciju, upravljanja radnom snagom i talentima. Za male i velike kompanije. Kombinujemo našu stručnost i rešenja i usklađujemo s vašim potrebama. 
Sa našim rešenjima pravite odlučujući korak ka boljoj budućnosti. Dozvolite da zajedno idemo tim putem.

Kontaktirajte nas
Fleksibilna_rješenja_CROATIA
Core HR

Optimizujte HR operativu.

Automatizujte upravljanje kadrovskom administracijom.

Suočeni ste sa neefikasnom kadrovskom administracijom, upravljanjem  odsustvima, troškovima, dokumentacijom i obradom podataka?  Niste jedini.

Upravo iz tog razloga smo razvili Core HR rešenje koje olakšava život odeljenjima za ljudske resurse, menadžerima, ali i samim zaposlenima. Razmislite o uvođenju Self Service portala i vrhunske softverske podrške za ljudske resurse koji je uvek usklađen sa zakonima i propisima.

  Saznajte više
  Upravljajte

  Upravljajte putnim nalozima i troškovima.

  Da li se vaša organizacija i dalje oslanja na ručne procese i papirnu dokumentaciju za upravljanje i izveštavanje o troškovima?

  Obezbedite svom timu i kompaniji kompletan digitalni pregled troškova i tačne, aktuelne podatke na osnovu kojih možete donositi odluke. 
  Pojednostavite celokupan proces, automatizujte i integrišite rešenja SD Worx za upravljanje putnim nalozima i troškovima.

   Saznajte više
   Payroll-Reward

   Upravljanje obračunom zarada i nagrađivanje nikad nije bilo lakše.

   Zaposleni moraju biti plaćeni tačno i na vreme. Izazovi po pitanju zarada i beneficija kao i nedostatak konkurentnog paketa naknada su osnovni razlozi zašto zaposleni biraju poslodavca A, a ne poslodavca B. 

   S našim rešenjima, od same softverske podrške sve do outsourcing usluga za obračun zarada i savetovanja o nagrađivanju, možete biti sigurni u garantovanu usklađenost sa propisima i zakonima, kao i da će i blagovremena isplata zarada povećati zadovoljstvo vaših zaposlenih.

    tacan-pouzdan-i
    Prisutnost

    Pratite prisutnost i radno vreme. Planirajte.

    Budite produktivni, a ne zaposleni. Upravo zato vam nudimo intuitivna rešenja: praćenje radnog vremena i prisutnosti, planiranje i strateško upravljanje radnom snagom. Naše rešenje omogućava nezavisnu evidenciju odsustva i radnim vremenom i usklađeno je sa zakonskim propisima kao i vašim internim pravilnicima. 
    Krajnji rezultat? Niži troškovi rada, optimalan učinak i zadovoljni zaposleni.

     Saznajte više
     Postani dio tima

     Uverite se u našu stručnost u upravljanju talentima i karijerom!

     Zaposleni su najveća vrednost vaše kompanije. Njihovo osnaživanje je jedan od najvažnijih zadataka vašeg tima za ljudske resurse. Oslonite se na fleksibilne alate i stručnost SD Worx-a i izgradite zdravu osnovu za buduće poslovanje koja podstiče agilnost i angažovanje. Iskoristite prednosti naših rešenja za učenje i razvoj, upravljanje kompetencijama i radnim učinkom kao i upravljanje karijerom. Bez obzira na to da li se radi  o našim digitalnim rešenjima, konsaltingu ili podacima, možete svakako da računate na nas.

      Saznajte više
      staffing

      Digitalna rešenja napravljena za pronalaženje talenata, kakvi god su vam potrebni.

      U današnjem izazovnom okruženju, timovi za ljudske resure moraju biti u stanju da brzo odgovore na rastuće potrebe za radnom snagom. Bilo da se radi o sezonskim potrebama za dodatnim osobljem, pronalaženju zamene za dugotrajna odsustva ili pronalaženju odgovarajućih veština za određeni projekat, sve oči su uprte u vas. Pomoći ćemo vam da odaberete odgovarajuću strategiju i digitalna rešenja koja će ispuniti vaša očekivanja i zadovoljiti poslovne potrebe!

       Saznajte više