1. Home>

Modularan i fleksibilan. Za male i velike kompanije.

HRnet je kompletno digitalno rešenje za upravljanje ljudskim potencijalima, s modernim interfejsom i dizajnom prilagođenim za različite uređaje. HRnet karakteriše visok nivo bezbednosti i usaglašenost sa zakonima.

Standardizovane veb usluge omogućavaju laku integraciju s drugim sistemima (ERP, AD, Office 365). Može se koristiti kao Cloud SaaS ili on-premise rešenje - ili u kombinaciji sa outsourcing uslugom obračuna zarada.

HRnet rešenje je prilagođeno za više jezika i tržišta sa mogućnošću implementacije više pravnih lica unutar istog sistema.

Da li ste spremni za razgovor s našom prodajom?
Dashboard_Homepage_Croatia
HR NET

HRnet koristi više od 250.000 zaposlenih u preko 130 kompanija u 16 evropskih zemalja.

  Istražite najbolje kompletno HR digitalno rešenje u Adria regionu.

  Check
  SVE U JEDNOM

  Svi HR pocesi su integrisani u aplikaciji koja obuhvata aktuelne i istorijske podatke o vašim zaposlenima. Uz HRnet ćete povećati svoju efikasnost uz manje napora i niže troškove.

  calendar icon
  USKLAĐENOST

  Naš glavni zadatak je usklađenost s lokalnim zakonima i propisima na svim tržištima na kojima poslujemo. Naš tim savetnika pomoći će vam u održavanju podataka i pružiće vam potrebnu podršku.

  planning
  KONTROLA TROŠKOVA I IZVEŠTAVANJE

  Ugrađene funkcionalnosti olakšaće će vam upravljanje i kontrolu te sprečiti stvaranje nepotrebnih troškova. Smanjite dodatne radne sate uz pomoć KPI izveštaja i analitike.

  settings
  MODULARNOST I PRILAGOĐAVANJE

  U zavisnosti od potreba vašeg poslovanja, imate mogućnost da kombinujete različite funkcionalnosti iz različitih modula. HRnet se neprestano razvija, prati trendove u IT i HR industriji i prilagođava se trendovima dizajna i zakonodavstva.

  SELF SERVICE
  SELF SERVICE

  HRnet koriste zaposleni, menadžeri, asistenti i administratori. Svi koriste istu bazu podataka, ali s različitim pogledima koji su prilagođeni ulogama i odgovornostima.

  Godisnji odmor

  Sigurna, pouzdana i jednostavna administracija i analiza.

  Bez obzira na to da li se radi o složenoj, međunarodnoj ili lokalnoj organizaciji srednje veličine, bez obzira na to da li radite na organizacionoj strukturi, katalogu ili raspodeli poslova, vođenju godišnjih odmora ili ličnoj dokumentaciji i ugovorima, HRnet omogućava jednostavan unos, analizu i sistem izveštavanja.

   Kontaktirajte nas
   Travel

   Unesite putne naloge i pratite troškove, bez nepotrebne papirologije.

   Vođenje evidencije putnih naloga bez nepotrebne papirologije, od lokalnih vožnji do putnih naloga za službena putovanja i održavanje troškova vašeg voznog parka. Jednostavno, u nekoliko klikova, odobrite naloge i troškove svojih zaposlenih.

    Kontaktirajte nas
    Place

    Tačan, pouzdan i pravovremen obračun zarada.

    Da li možete da zamislite softver koji je uvek usklađen sa zakonom i propisima i koji ima najbrži obračun, obradu i isplatu zarada? Integrisani kadrovski podaci, administracija bolovanja kao i usluga slanja platnih listića svim zaposlenima predstavljaju standardni set usluge. Još kad mu dodate obavezne finansijske izveštaje i izveštaje o isplaćenim zaradama usklađene sa zakonima i propisima, shvatićete da je pred vama najcelokupnije digitalno rešenje i usluga za obračun zarada. Sve to možete sami, a možete se odličiti i da tu uslugu u potpunosti poverite nama.

     Kontaktirajte nas
     DES

     Efikasno i fleksibilno planiranje i praćenje radnog vremena.

     Pojednostavnite planiranje i upravljanje radnim vremenom, integrišite ga i povežite s obračunom zarada i koristite opcije postavljanja fleksibilnog radnog vremena, rada od kuće ili rada po smenama. Povežite vaše digitalne sisteme za evidenciju radnog vremena i pratite zaposlene kroz sisitem analiza i jednostavnih izveštaja.

      Kontaktirajte nas
      Talent

      Povežite i objedinite sve razvojne aktivnosti vaših zaposlenih!

      HRnet omogućava praćenje rasta i razvoja vaših zaposlenih kroz njihov celokupni rad, od zaposlenja do penzije. Vodite evidenciju o procenama kompetencija, upravljajte obukama i edukacijama, radnim učinkom i karijerom vaših zaposlenih. Iskoristite mogućnost i realizaciju celokupne procene i izveštaja. Omogućite svojim zaposlenima brzu povratnu informaciju i pohvalu putem kudosa.

       Kontaktirajte nas
       Recruitment

       Upravljajte procesom selekcije i zapošljavanja.

       HRnet vam omogućava praćenje celokupnog procesa zapošljavanja, od prijave za zaposlenje pa sve do uvođenja u posao. Upravljajte konkursima za otvorena radna mesta, automatizujte proces selekcije i administracije.

        Kontaktirajte nas
         Bilo kad i bilo gdje

        Bilo kad i bilo gde.

        Rešavajte svoje zadatake i zahteve bilo kada i bilo gde putem naše mobilne aplikacije. Pregledajte kontakte zaposlenika, njihove profile, šaljite i odobravajte aktivne zahteve, pohvalite svoje kolege i pregledajte troškove.

         Digital

         U oblaku ili lokalno? Kombinujte module i funkcionalnosti.

         Modularnost našeg digitalnog rešenja ogleda se i u implementaciji i paketima koje nudimo. Da li ćete se odlučiti za implementaciju našeg rešenja u oblaku, kao Saas modela, ili za lokalnu implementaciju, zavisi od vaših potreba i mogućnosti.

         Bez obzira na to da li je vaša kompanija mala, srednja ili velika međunarodna kompanija ili grupa, s našim programskim rešenjem ćete zaista imati mogućnost odabira pojedinih modula i određenih funkcionalnosti svakog. Naša rešenja su prilagodljiva pa ćete u svakom momentu moći da pratite razvoj vašeg poslovanja.

         Zajedno s vama stvorićemo pakete koji će najbolje odgovarati vašim potrebama.

          Kontaktirajte nas

          Tu smo za vas!

          Pružamo vam podršku bez obzira na to da li se radi o održavanju digitalnog rešenja, migraciji podataka ili sistemskoj integraciji. 
          Naša uloga je edukacija vaših ključnih korisnika, savetovanje u oblastima naših stručnjaka i razvoj HRnet rešenja prema vašim potrebama. Tu smo pre svega za vas!

           Preuzmite našu brošuru proizvoda!