1. Home>

Kombinujte usluge digitalnog rešenja i outsourcing usluga za obračun zarada.

Kako bi se izborile sa izazovima sa kojima se suočavaju, mnoge kompanije su promenile način poslovanja u poslednjih nekoliko godina. 

Jedno od rešenja svakako je i outsourcing usluge obračuna zarada. Pored modula obračuna zarada koji je sastavni deo našeg digitalnog rešenja, našim klijentima, kao i onima koji će to tek postati, nudimo mogućnost da za njih izvršimo uslugu obračuna zarada. Naša usluga će biti povezana sa modulima koje vaša kompanija koristi, a vaši i naši zaposleni će imati pristup istom sistemu u isto vreme.

Zakažite besplatne konsultacije!
Iskoristite
Obezbedite mir i sigurnost, koristite outsourcing obračuna zarada!

Obezbedite mir i sigurnost, koristite outsourcing obračuna zarada!

Za obračun zarada potrebni su obučeni stručnjaci koji kontinuirano prate propise i zakone i koji se stalno usavršavaju. Upravo zbog čestih promena i zahtevnosti, sve više kompanija obračun zarada želi da poveri trećim licima. Svi naši stručni konsultanti zaposleni su  u SD Worx-u i prate lokalne propise, zakone i operacije.

Izbegnite stres tokom isplate zarada! Bilo da ste novi u oblasti obračuna zarada ili samo razmatrate opcije, možemo vam pomoći.

  SD Worx usluga obračuna zarada - usluga koja zadovoljava sve zahteve!

  partner
  Partnerstvo i bezbednost

  Umesto da imate nekoliko zaposlenih koji jedini imaju dovoljno znanja u domenu obračuna zarada, obezbedite sebi pristup većem broju stručnjaka s više od deset godina iskustva u regionu.

  Usklada sa zakonima
  Usklađenost sa zakonima i propisima

  Angažovanje spoljnih saradnika i znanje stručnjaka pružaju bezbednost procesa i garantuju poštovanje svih relevantnih propisa, zakona i promena na lokalnom, regionalnom i evropskom tržištu.

  Rizik
  Rizik i tačnost

   Obračun zarada često može dovesti do grešaka koje će stvoriti nepotrebne troškove za kompaniju. Ako se odlučite za outsourcing obračuna zarada, taj rizik će snositi SD Worx.

  integration
  Integracija i bezbednost podataka

  Zaštitite svoje poslovanje od svake mogućnosti zloupotrebe podataka. Naši stručnjaci strogo poštuju proceduru standarda ISO 27001 i regulativu Opšte uredbe o zaštiti podataka.

  Digitale Personalakte
  Kontrola i transparentnost

  Vi odlučujete o tome šta želite da kontrolišete. Definišite ključne pokazatelje učinka da biste izmerili uspešnost usluge i obezbedili potpunu kontrolu troškova.

  like button
  Fleksibilnost i prilagodljivost

   Sa SD Worx-om, u zavisnosti od razvoja vašeg poslovanja, u svakom trenutku možete povećati ili smanjiti obim korišćenja naših usluga. Fleksibilni smo i pratimo vaš razvoj u kojem god pravcu krenete.

  HRNeeds

  Oslonite se na naše znanje, iskustvo i lokalnu stručnost!

  Uspešno korišćenje eksterne usluge obračuna zarada usko je povezano s kvalitetom i kompatibilnošću vas i vašeg partnera. Sveobuhvatnost usluga, poznavanje delatnosti i vaše organizacije, fleksibilnost i liderska pozicija u segmentu samo su neke od karakteristika koje treba da tražite. 

  Oslonite se na prednosti saradnje sa SD Worx-om:

  • Već više od 75 godina pružamo uslugu obračuna zarada na evropskim tržištima
  • Tim lokalnih stručnjaka s više od deset godina iskustva
  • Naše digitalno rešenje za obračun zarada dokazalo se na tržištu
  • Usluga obračuna zarada koja je u potpunosti u skladu sa zakonima i propisima
   Kontaktirajte s nama